Ugrás az oldal tartalmára

Kúnos Miklós

Szalonzene, Party zene

(The Shadows, The Spotnicks, Oldies, stb.)


Zenei pályafutásom

Legelső két évemet Csepei Tibor kezei alatt töltöttem, majd ezt követően a XIII. kerületi Liszt Ferenc Zeneiskolában folytattam tanulmányaimat klasszikus gitár szakon. Itt 5 évet végeztem el. Ezek után pedig magán úton folytattam a tanulást, egészen a gimnázium elkezdéséig.

Jelenleg munka mellett szabadidőmben foglalkozom a zenéléssel és a mai napig magántanári úton fejlesztem tovább magam.

Életem során sok együttesben megfordultam mint gitáros, rengeteg tapasztalatot szereztem az élő zenei fellépések terén, de többszöri nekifutás után úgy döntöttem, hogy egy olyan projektbe vágom a fejszém és kezdek el dolgozni amit egyedül is meg tudok valósítani.


A "projekt"

Miután körvonalazódott az ötlet kiválasztottam a stílusokat. Olyan zenei területeken kerestem amik tökéletesen passzolnak egy vacsorához, céges rendezvényhez, állófogadáshoz, borkóstolóhoz, kiállítás megnyitóhoz, stb. Megfelelő zenei ávezetést nyújthatnak egy céges partyn a vacsora és az esti disco közé, ha erre igény van.


Jelenleg egy nettó 3 órás műsorral rendelkezem - igény esetén fűszerezve a számokhoz, együttesekhez tartozó érdekes történelémi háttérrel - amit folyamatosan bővítek. Alant meghallgatható a műsorból szemezgetett pár szám. Szükség esetén demó CD-t is tudok küldeni.


Technikai háttér amikkel dolgozom

Fender Stratocaster gitárok (American Special, Classic'50), VOX AC15HW1X csöves gitár erősítő, ZOOM G3 illetve G5 multi effektek, Yamaha Stagepas 600i, Behringer Ultratone 1800FX háttér erősítők, stúdióban remasterelt zenei alapok.
... és végül ízelítő a repertoárból


More Than I Can Say


Everybody Loves Somebody


But I Do


The Shadows - Apache


Minns Du


The Shadows - Bossa Roo


My Way


Hank Marvin - The Lady In Red


The Shadows - Sleepwalk


Smile


The Shadows - Going Home


The Shadows - The Rise And Fall Of Fingle Bunt


The Shadows - Theme For Young Lovers


Ugrás a lep tetejére